NOVE E-USLUGE ZA GRAĐANE

 

Danas su predstavljene nove e-uslUge zagrebačkog holdinga  odnosno priključenje platformi e-građanin. U suradnji s APISOm I gradom Zagrebom razvijeno je sučelje na koje se mogu prijaviti svi korisnici, mijenjati  svoje podatke I njima upravljati te slati sve zahtjeve koje imaju prema holdingu.

Ovo je zapravo nastavak poboljšanja odnosa s našim korisnicima, kaže predsjednica uprave Ana Stojić Deban, koji smo započeli prije tri godine kad smo otvorili pozivni centar koji korisnici mogu u svako doba dana koristititi. Od 0 do 24 sata. Mi neprestano radimo na korisničkoj podršci a u ovom smo slučaju napravili veliki korak naprijed.

Još se jednom potvrđuje da je uloga gradske uprave I Holdinga da budu istisnki servis građana a to se potvrđuje I s ovom nadogradnjom usluga, naglasio je gradonačelnik Milan Bandić, druga je uloga da budemo logistika poduzetnicima I treća zadaća je pružiti uslugu građanima na vrijeme I što manje podizati cijene usluga. Ovo je vlika stvar za građane koji ne moraju obijati pragove ureda nego iz udobnosti doma sve obaviti.

 

ŽELJKO KRZNARIĆ